Flygfritt 2021 – räknaren som bild

Vill du göra en stor klimatinsats tillsammans med människor över hela världen? Anmäl dig till kampanjen Flygfritt 2021 och utmana alla du känner att göra likadant! Att ta ett flygfritt år är inte bara ett effektivt sätt att minska våra egna utsläpp – tillsammans kan vi förändra normen och lägga grunden för en kraftfull klimatpolitik.

Varför finns det tre olika anmälningsalternativ?
Vi vill förstås uppmana alla som kan att vara helt flygfria 2021. Den som inte själv har möjlighet att styra över sina flygresor i tjänsten kan välja att vara nöjesflygfri 2021. Genom det här alternativet kan alla som vill vara med, och det finns heller inga ursäkter till att inte anmäla sig – ingen behöver flyga för nöjes skull!

Vi har också med alternativet “flygfri så länge klimatet kräver det” eftersom många som väl prövat ett flygfritt år inser hur viktigt det är – och att det dessutom är fullt möjligt. Genom det här alternativet blir man automatiskt anmäld även till eventuella framtida flygfrittkampanjer.

Om anmälan

  • Det går att anmäla barn och andra närstående som inte har en egen mejladress genom att uppge samma mejladress som du själv använt.
  • Om det uppstår en nödsituation har vi självklart förståelse för om man tvingas bryta sitt löfte.
  • Det går att avanmäla sig genom att mejla info@vihallerosspajorden.se