Stöd oss

Vill du vara med och bidra till att fler håller sig på jorden? Bli gärna medlem, månadsgivare, eller ge en gåva. Varje bidrag har stor betydelse då vårt arbete är helt och hållet finansierat av gåvor. Du får också gärna engagera dig aktivt i vår organisation – vi söker människor över hela landet som vill hjälpa oss med vårt arbete. Läs mer nedan.

Bli medlem

Ett medlemskap kostar 50 kronor om året och gäller för ett kalenderår. För den som blir medlem i oktober eller senare bjuder vi även på nästa års medlemskap. Vi har valt att ha en låg avgift för att möjliggöra för så många som möjligt att bli medlemmar. Den som har möjlighet får gärna bidra med ett högre belopp, eller ännu hellre bli månadsgivare. Som månadsgivare behöver du inte förnya ditt medlemskap årligen och du bidrar till att vi kan planera vår verksamhet mer långsiktigt.

Bli medlem i Vi håller oss på jorden du med genom att fylla i det här formuläret.

Bli månadsgivare

Som månadsgivare bidrar du till att vi kan planera och bedriva vårt arbete långsiktigt och du blir automatiskt medlem. Fyll i det här formuläret på Bankgirots hemsida och välj själv det belopp du vill bidra med varje månad. Obs! Du behöver inte skriva någonting i fältet ”Betalar-/kundnummer” i formuläret. 

Det går även att istället fylla i en blankett som du sedan skickar via vanlig post eller e-post via den här länken. Har du inte tillgång till skrivare kan du skicka ett mejl med din adress till info@vihallerosspajorden.se så skickar vi en pappersblankett via posten.

Ge en gåva

Vårt arbete är helt beroende av gåvor och varenda litet bidrag är värdefullt!

Vårt bankgironummer är: 5112-3099
Vårt Swishnummer är: 1232260487

För betalningar från andra länder:
BIC: HANDSESS
IBAN: SE24 6000 0000 0002 4692 1951
Vi håller oss på jorden
Halsviksvägen 25
430 84 Styrsö
Sweden

Engagera dig

Det finns många olika saker du kan bidra med – vi söker engagerade som vill hjälpa till med allt från våra sociala medier, textskrivande och administrativa uppgifter till att planera verksamheten framåt och genomföra nya projekt. Oavsett hur mycket tid du kan avsätta kan du göra en värdefull insats!

Vill veta mer om hur du kan engagera dig eller har du förslag på hur du kan bidra? Kontakta oss på info@vihallerosspajorden.se

Gå också gärna med i vår kampanj “Prata flyg!” och engagera dig i din vardag.